Felrakógépek – Magas raktári targoncák

Felrakó-, komissiózógépeket, magas raktári targoncákat üzemeltet? Probléma adódott berendezéseivel? Hiányos a dokumentációja? Esetleg felújíttatná, áttelepíttetné lecserélné berendezését?

Cégünk megoldja ezeket a problémákat méghozzá precízen, gyorsan és teljes körűen.

Felrakó gépek szervizelése, karbantartása javítása

A magasraktári targoncák és felrakógépek, mint minden emelőgép igénylik a karbantartást, illetve a szakszerű eseti javításokat. Az emelőgépek üzemeltetőitől megkövetelik továbbá a rendszeres felülvizsgálatok elvégzését, illetve azok dokumentációjának meglétét.
Egyedülálló szaktudásunknak köszönhetően több partnerünk számára végeztünk és végzünk sikerrel teljes körű szolgáltatást, mely megkönnyíti számukra az ügyintézést, egyidejűleg biztosítva a gépek üzembiztos működést.
Gyártási évtől függetlenül foglalkozunk különböző automatizáltságú felrakógépek szervizelésével, a kezelő által vezérelt kivitelektől kezdve a teljesen robotizált raktárak állványkiszolgáló berendezéseiig.

Szolgáltatásaink keretében vállaljuk például a
– új berendezések üzembe helyezését
– kötelező, időszakos vizsgálatok előkészítését, végrehajtását és dokumentálását
– hiányos dokumentációk beszerzését, pótlását
– rendszeres karbantartások, és átvizsgálások precíz megtartását
– javítások elvégzését, a probléma azonosításától az alkatrész beszereléséig

Felrakógépek és magas raktári berendezések felújítása

Az állványkiszolgáló gépek terén a legnagyobb sikereinket a meglévő kötött-pályás felrakógépek teljes felújítása során értük el. A régi, magyar gyártmányú FG20-as felrakógépeket a csapágyaktól kezdve a hajtóműveken át a vezérlésig felújítottuk, komoly költséget takarítva meg partnereinknek. A Richter Gedeon gyógyszergyárban nemcsak felújítottuk a régi (30 éves) felrakógépeket, hanem karbantartásukat is elvállaltuk bizonyítva, hogy átalakítási munkálatainkért garanciát is vállalunk. Hasonlóan sikeres, áttelepítés utáni felújítást is magunk mögött tudunk, melynek keretében 1975-ben gyártott DEMAG komissiózógépek dolgoznak teljes műszakban. A felújítással kapcsolatos projekt menedzseri feladatokat megszervezve gördülékenyen hajtottuk végre a javításokat, felszerelve ezeket a gépeket a modern kor követelményeinek megfelelően.

A felújítás mellett több nyomós érv is szól mint például:

– a felújítás az új gépek beszerzési árának töredéke

– a munkálatok időzíthetőek, ezért biztosítható a többi berendezés idő közbeni folyamatos üzemeltetése

– a raktárépület nem igényel drága átalakítást

– a legkorszerűbb technikai megoldások alkalmazása (plc. vezérlés, frekvenciaváltó, folyamatos nyomaték szabályzás)

Használt magas raktári targoncák értékesítése

A komissiózó-, forgóvillás komissiózó targoncák, a kötöttpályás felrakó gépek a belső logisztikai folyamatok elengedhetetlen kellékei lettek.

Sok vállalkozás, a kisebb forgási sebesség vagy egyszerűen költségtakarékos megoldás érdekében dönt használt állványkiszolgáló berendezés vásárlása mellett. Cégünk a használat feltételeit, illetve a raktár adottságait figyelembe véve választja ki a Vevő számára optimális emelőgépet.


Telepítésük költségesnek tűnhet, azonban már középtávon is megtérülő befektetést jelenthetnek, mivel a mozgatási feladatokat gyorsan és pontosan hajtják végre. Ezek a gépek nemcsak megbízhatóak, de részlegesen, vagy teljesen automatizálhatók.