Targonca, daru, mozgó munkaállvány, emelőgép vizsgálat

Több mint 5000 gépvizsgálatunkkal segítettük partnereinket, fenntartva gépeik üzembiztonságát, illetve az alkalmazó üzemek biztonságát. Tudta Ön, hogy az időszakos vizsgálatok – amellett, hogy kötelező jellegűek – milyen nagy mértékben csökkentik az üzemeltetéssel járó kockázatokat? Egy független szakember vizsgálata segít elkerülni a baleseteket, esetleges üzemzavarokat.

 

Egy targoncákat, darukat, személyemelőket és egyéb emelőgépet üzemeltető vállalkozás számára kitüntetett fontossággal bír a berendezések pontos és precíz munkavédelmi felülvizsgálatának elvégzése, illetve meglétének igazolása. Ez a munka jogosultságot, figyelmet, megfelelő szakértelmet és legfőképpen komoly tapasztalatot kíván, melyek közül mindegyikkel rendelkezünk.
Elvégezzük az üzemeltetett berendezések kötelező, időszakos munkavédelmi, munkabiztonsági (szerkezeti és fővizsgálatát) vizsgálatait a mindenkor aktuális vonatkozó szabványok szerint! Szolgáltatásaink az egyszeri emelőgép vizsgálatoktól a teljes körű ügyintézésig terjednek ki. Önnek tehát nincs más dolga mint teljes erejével a munkára koncentrálni.
Természetesen eseti jelleggel is vállalunk emelőgép, mozgó munkaállvány vizsgálatot. Munkánkat mindkét esetben a vizsgálat eredményét és megállapításait tartalmazó jegyzőkönyv dokumentálja.

 

Teljes körű – nem eseti- szolgáltatásunk:
– az emelőgépek nyilvántartásának vezetése (törzslapok, karbantartási, üzemeltetési dokumentáció, időszakos vizsgálatok stb.)
– azok vizsgára való felkészítése
– a vizsgálatok végrehajtása
– a dokumentáció elkészítése
– az esetleges javítások professzionális elvégeztetése