Rólunk

Üdvözli az 1992-ben alakult S&S Group Hungária Kft! 

Tisztelt Hölgyem, Uram!

 

Köszönjük érdeklődését vállalatunk, az S&S Group Hungária Kft. tevékenységei iránt.

 

Cégünk 1992-ben alakult elsősorban új és használt anyagmozgató gépek, magas raktári felrakó gépek, kereskedelmére, szervizelésére, illetve azok alkatrészeinek értékesítésére. Mindemellett foglalkozunk állványrendszerek, illetve acélszerkezetek tervezésével és szerelésével. Tevékenységünk nem merül ki a berendezések értékesítésében; az általunk kínált targoncákat, takarítógépeket és egyéb berendezéseket bérleti konstrukció keretében is partnereink rendelkezésére bocsátjuk.

 

A fentieken túl foglalkozunk akkumulátorok karbantartásával, élettartamuk növelésével, illetve azok esetleges regenerálásával környezettudatos célzattal.
Budapesti székhelyű vállaltunk kereskedelmi irodája és központi szervize Törökbálint FSD Park 3. címen található, továbbá szerviz szolgáltatást nyújtunk országszerte.

 

Akár az idők, úgy az ipari szektor szükségletei is gyorsan változnak. Ezt kezelendő, cégünk igyekszik a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtani partnereinek; célunk az Ön elégedettségének maximalizálása. Bár a minőséget és a szakértelmet helyezzük előtérbe, maximálisan szolgáljuk vevőink igényeit. Szolgáltatásaink lehetővé teszik partnercégeink számára teljes logisztikai igényük gyors kielégítését, hiszen az idő pénz.

 

Számos vállalkozás, közöttük igen sok kiemelkedő fontosságú, anyagmozgató rendszerét alakítottuk át már eddig is a jelenkor igényeihez igazodva, költség takarékosan.
Tevékenységünk során a méréstechnika különböző területeire is szakosodtunk. Logisztikai folyamatokhoz használatos targonca- illetve egyéb mobilmérlegeink biztosítják partnereink számára a pontosságot.

 

Webes felületünk megalkotásának célja, hogy áttekintést nyújtson üzleti tevékenységeinket illetően. Magunk is a tájékoztatás hívei vagyunk, és szeretnénk, ha meglévő, illetve jövőbeli partnereink ismernék vállalatunk működési területeit.

 

Kérdés, megkeresés esetén nyugodtan tegye fel nekünk kérdéseit! Örömmel nyújtunk további tájékoztatást, illetve teszünk ajánlatot. Logisztikai problémáit megoldjuk!

 

Cég csoportunk többi tagja a mérnöki szolgáltatások az emelőgépek gépbiztonsági és munkavédelmi szakterületein mérnökeink és szakértőink bevonásával tevékenykedik.

 

A cégcsoport tagjai:

 

S&S Mérnöki iroda Bt fő tevékenysége: emelőgépek, állványrendszerek, tervezése, időszakos vizsgálataik végzése, munkavédelmi szaktanácsadás, mérnök-szakértői szolgáltatások,

 

Material Handling & Engineering Bt fő tevékenysége: idegennyelvű emelőgépes szaktanács adás, emelőgépek időszakos gépbiztonsági és biztonságtechnikai vizsgálatai

 

Reméljük hamarosan Önt is az S&S Group Hungária Kft. partnerei között üdvözölhetjük!

 

Üdvözlettel:

Sülle Miklós,

senior ügyvezető igazgató, S&S Group Hungária Kft.

 

Sülle-Balassy Csaba,

ügyvezető igazgató, S&S Group Hungária Kft.