Targonca bérbeadás húsz év tapasztalattal

Jelenleg 190 darab bérelhető targoncából álló készletből válogathat

Flexibilis targonca bérlési konstrukciók. Egyedi igény felmérés, szállítás és üzemanyag ellátás megszervezése és karbantartási szolgáltatás; ez az S&S bérleti üzletágának esszenciája.
Minden bérleti ügyletet előzetes egyeztetéssel kezdünk annak érdekében, hogy ne maradjon tisztázatlan kérdés (méret korlátozás, üzemmód, teljesítmény, felszereltség stb.) partnereink igényeit illetően. Amennyiben alapvető információkat szeretne megtudni az eligazodás érdekében úgy kattintson információs forrásunk megtekintéséhez.

Gázos, dízel illetve elektromos homlokvillást targoncák,

különböző emelőmagassággal és felszereltséggel. 1-8 tonna teherbírásig
Ez a kategória képzi a bérleti megkeresések leggyakoribb formáját. A legtöbb igényt ez a csoport elégíti ki; teherautók le és berakodása, raktárak közötti anyagmozgatás, géptelepítések anyagmozgatása. A kialakítás egyszerűsége ellenére igen széles a kínálatunk, hiszen partnereink igényei igen különbözőek.

Raktártechnikai berendezések

Tolóoszlopos és gyalogkíséretű targoncák bérbeadása raktáron belüli anyagmozgatás céljából.
Gyakran fordul elő, hogy a raktáron belüli anyagmozgatás terén felmerülő hirtelen problémákra kell gyorsan reagálva, ennélfogva a bérgépflottánk jelentős részét képzik a különböző méretű és emelő teljesítményű belső logisztikai berendezések. Állványrendszerek építéséhez, bontásához, raktár átrendezéshez, de kényes munkaterületen végzett kisebb építési munkálatok során is hasznosak eme targoncák.

raktár technika

Nagy teherbírású targoncákat is kínálunk,

dízel, gáz, vagy elektromos kivitelben 8 tonna teherbírás fölötti teljesítménnyel.
Esetenként 25-30 tonna teherbírású targoncákat is kínálunk bérletre.
Készlettől függően, kínáljuk ezeket a nagyobb teherbírású gépeket. Alkalmazásuk igen változatos; egy-egy napos speciális munkavégzéstől egészen a hónapokig tartó szállítástechnológiai fejlesztések helyettesítésére is használatosak.

nagy gépek

Komplett targoncás anyagmozgatási szolgáltatás

A teljes tevékenység gépi, személyi és szervezési problémáitól szabadulhat meg, egyidejűleg igazi profinak adva át a rakodási, anyagmozgatási és szerviz tevékenységet. Ilyen konstrukciók lényegében egyösszegű költségként fedik le a targonca bérleti és szervízdíját, illetve az azt kezelők juttatásait.

Terepes targonca:

Tulajdonképpen a homlokvillás targoncákhoz is lehetne sorolni őket felépítésükből adódóan. Főbb ismertetőjelük, a magas építés és a nagyméretű kerekek. Könnyen mozognak terepen, de körültekintően kell őket alkalmazni, mert az egyenetlen terep igen veszélyes helyzeteket okozhat emelés közben. A teleszkópos targoncák (melyek emelőoszlop helyett teleszkóppal emelnek) ugyan drágábbak de sokkal univerzálisabban „pusztán terepes” társaiknál.

Manitu

A folyamatos és biztonságos targoncás anyagmozgatás technikai feltételeinek biztosítására különböző bérleti konstrukciókat kínálunk flexibilisen, formalizált szerződéssel, vagy az egyedi igényekhez alakítva: választható egy egyszerű, napi vagy heti targoncabérlettől kezdve a változó gépigény folyamatos biztosítása kötött komplett szerződésig. Igény esetén gépkezelőt is tudunk biztosítani, továbbá segítünk megszervezni a gépek ki- és beszállítását. A bérletnek köszönhetően nincsen szükség beruházásra, illetve a rugalmas bérleti szerződés segítségével lehetségessé válik a változó gépigény folyamatos kielégítése.